Echipa de volei a CSM Târgoviște a mutat spectaculos în pauza competițională, în tentativa de a aborda a doua parte a sezonului cu șanse la câștigarea campionatului.Mai multe jucătoare au plecat de la echipă, dar au fost realizate transferuri de marcă, unele încă neconfirmate, dar care generează deja scandal în lumea voleiului românesc.

Imagine

Oficial, CSM Târgoviște s-a despărțit de  jucătoarele Katarina Vukomanovic (Serbia), Elena Litovchenko (Rusia) și Ana Starcevic (Croația).

”Pentru întreaga activitate susținută în cadrul echipei de volei feminin a clubului nostru, le mulțumim și le urăm succes în continuare!”.

Au scris cei de la CSM pe pagina oficială de facebook a clubului.

Singura achiție, anunțată oficial, este, conform tot unei postări pe facebook-ul:

”Suntem bucuroși să vă anunțăm că jucătoarea de origine sârbă, Teodora Pušić, a acceptat oferta clubului nostru de a evolua la Târgoviște pentru a doua parte a soznului competițional 2019-2020.Dublă campioană europeană și campioană mondială cu prima reprezentativă a Serbiei, Teodora Pušić a mai evoluat pentru CSM și în stagiunea 2018-2019.

În întreaga sa carieră, Teodora Pušić a jucat pentru Steaua Roșie Belgrad (Serbia), Vizura (Serbia), Allianz MTV Stuttgart (Germania) și UVT Agroland Timișoara!”

Neoficial, dar cu scandal

Neoficial însă (mai spus încă neconfirmat) CSM Târgoviște se pare că a perfectat transferul a două foarte valoroase jucătoare din China.

Imagine

Sursa foto-gsp.ro

”În tentativa de a se lupta la titlu, Tîrgoviște a mutat puternic. Le-a adus în vechea cetate de scaun pe Yao Li (24 de ani), o extremă de 1,86 metri, și pe Peiyan Chen (20 de ani), un universal de 1,93 metri, care a jucat și pentru „naționala” de tineret a Chinei! ”. Au anunțat cei de la gsp.ro.

Se pare că anunțul oficial al transferului celor două jucătoare chineze a fost amânat,deocamdată, de oficialii târgovișteni, din cauza faptului că cele două asiatice ar fi jucat pentru fosta echipa din China, după ce, teoretic, au fost transferate în România,în aceste condiții ele riscând suspendarea, până la 6 luni, in România, conform regulamentelor competitiei interne. Deja sunt semnale că, contracandidatele echipei târgoviștene, în lupta pentru titlu, Dinamo, Alba Blaj și Bacău vor contesta dreptul jucătoarelor din China de a evolua pentru CSM Târgoviște, dacă transferul acestora va fi anunțat oficial (în cazul în care se va mai realiza).

Articolul precedentVIDEO Învățătoare prinsă de ministru în timp ce țipa la elevi. Ministrul Monica Anisie a descoperit dezastrul din școlile din Ialomița
Articolul următorFocare multiple de pestă porcină africană, în continuare, în Dâmbovița. 71 de cazuri la mistreți