Teatrul Tony Bulandra anunţă reluarea organizării spectacolelor în Foaierul Teatrului, sub titlul „Teatru Antivirus”. Primul eveniment va avea loc vineri, 15 ianuarie, la 171 de ani de la naşterea lui Mihai Eminescu, poetul naţional al României.
Evenimentul va fi unul cu totul special.

La evenimentul intitulat „Eminescu – oglinzi”, vor participa actorii Maia Morgenstern şi Marius Bodochi, două personalităţi marcante ale scenei teatrale româneşti.  

Maia Morgenstern a studiat la Academia de Teatru şi Film între 1981 şi 1985, iar apoi a jucat la Teatrul Tineretului din Piatra Neamţ până în 1988. Numele ei, Morgenstern, înseamnă în limba germană „Luceafărul de dimineaţă”.

Maia Morgenstern a devenit cunoscută în întreaga lumea după apariţiile în “Balanţa” – premiul Felix pentru interpretare, al Academiei Europene de Film şi “Patimile lui Hristos”.

Pe Maia, care este şi directorul Teatrului Evreiesc de Stat, o puteţi vedea în numeroase spectacole, la cele mai cunoscute teatre din Capitală.

A fost numită ambasador pentru Alianţa Civilizaţiilor în Romania (2010) şi a obţinut Ordinul Artelor şi Literelor în grad de Cavaler (Franţa, 2012).  

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentMinori din Dâmbovița, reținuți pentru viol și pornografie infantilă
Articolul următorCod galben de ninsori abundente – Harta ANM cu zonele vizate