Șeful poliției orașului Fieni, Marius Dincă, a șocat prin declarațiile postate pe facebook, în care acuza „sistemul bolnav și putred”, după ce cazul Caracal a bulversat întrega țară. După preluarea declarațiilor sale, făcute pe pagina de facebook, în presa centrală, comisarul șef Dincă a șters toate postările legate de subiect.

Foto– cms. șef Marius Dincă, șef poliție oraș Fieni (sursa foto- facebook/Marius Dincă)

În data de 30 iulie comisarul șef de poliție Marius Dincă, șeful Poliției orașului dâmbovițean Fieni, posta pe pagina personală de facebook, un mesaj ce a stârnit o adevărată furtună în spațiul virtual, în special pentru că venea din partea unui polițist.

„Este groaznic ce s-a întâmplat. Îmi este ruşine, lucrez într-un sistem bolnav, putred. Este inadmisibil. Sunt bulversat. Politia păzeşte un criminal, în timp ce acesta îşi desăvârşeşte crima, pentru a nu-i încălca drepturile. În ce ţară trăim?”

Mesajul a ajuns și în presa centrală cei de gândul.info, preluând această postare a comisarului de poliție dâmbovițean.

Mesajul a primit rapid numeroase comentarii ( pe facebook) „Felicitări pentru comentariu”, a scris cineva, la postare. „Dă-ţi demisia! Dacă nu, eşti complice!”, l-a îndemnat pe Dincă un alt utilizator.  (scriu cei de la gândul.info).

Foto– pagină facebook comisar Marius Dincă (31 iulie 2019)

În fața avalanșei de reacții, Marius Dincă a șters toate postările, din pagina sa de facebook, care aveau legătură cu cazul de la Caracal. Cea mai recentă postare fiind acum din data de 14 iunie 2019. (foto)

Articolul precedentSe întorc vijeliile și grindina. Cod Galben (și) în Dâmbovița
Articolul următor„Efectul Caracal”? Un apel la 112, pentru o dispariție de la domiciliu, rezolvat în timp record, de polițiștii dâmbovițeni