Un tânăr de doar 24 de ani din Târgoviște și-a terorizat fratele și tatăl timp de mai multe luni, în 2019. Tânărul acuzat de violență în familie, amenințare și nerespectarea unei hotărâri judecătorești în formă continuată, a fost acum reținut de polițiști.

La data de 3 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, un tânăr de 24 de ani, bănuit de comiterea a trei infracțiuni de violență în familie, amenințare și nerespectarea unei hotărâri judecătorești în formă continuată.

Pe parcursul acestei zile, acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Cel în cauză este bănuit că, în perioada 7 aprilie-3 septembrie a.c., ar fi exercitat acte de violențe asupra fratelui și tatălui său.

De asemenea, tânărul ar fi proferat amenințări cu acte de violență la adresa celor doi și nu ar fi respectat prevederile unei hotărâri judecătorești, respectiv ar fi încălcat interdicția de a se apropia de părțile vătămate, s-ar fi deplasat la locuința lor și ar fi provocat scandal.

Articolul precedentȘase tineri din IL Caragiale au fost reținuți, după ce s-au bătut pe stradă
Articolul următorAlertă ANM: Cod galben de vreme severă imediată, în Dâmbovița, între orele 14-16.00