Un tânăr dâmbovițean a transmis în direct, pe facebook, propria moarte. Bărbatul, în vârstă de 28 de ani, a decis să-și pună capăt zilelor, după ce, se pare, ar fi avut și anterior tentative de suicid. Acum a reușit.

Imagine

Sursa foto-cronica-gaestiului.ro

Tragedia s-a petrecut în nopatea de 25-26 februarie, pe raza localității dâmbovițene Podul Corbencii, comuna Corbii Mari. Bărbatul, de 28 de ani, după cum spune publicația locală cronica-găeștiului.ro, a mai avut tentative de suicid, chiar un unchi al acestuia decedând în același fel (sinucidere) în urmă cu doi ani.

Tânărul a transmis live pe facebook, pe propria pagină, tentativa de suicid, de această dată reușind. Conform unor informații, ajutorul a ajuns prea târziu pentru tânarul dâmbovițean. Când, cei care au văzut ce are de gând să facă tânărul, au ajuns la locul în care acesta se spânzurase era deja prea târziu, pentru acesta.

În cauză, conform unor informații, deocamdată neconfirmate oficial, a fost deschis un dosar penal, pentru ucidere din culpă și se continuă cercetările în acest caz.

Articolul precedentCoronavirus. Italia a identificat Pacientul Zero. Sute de oameni s-au îmbolnăvit de la o singură persoană
Articolul următorColiziune intre două mașini de mare tonaj pe DN 1 A, în Dâmbovița. Drum parțial blocat