Administrația locală târgovișteană încercă de ani buni să găsească cea mai bună variantă de a construi un skatepark în oraș. Deși, în trecut, mai multe hotărâri de Consiliu Local, prin care s-a decis amplasarea skatepark-ului, păreau că au dat undă verde construirii acestuia s-a revenit, de tot atâtea ori, asupra deciziei. O nouă încercare va fi făcută în data de 10 octombrie 2018, iar  skate park-ului va fi propus a fi construit pe un spațiu dezafectat ce aparține Grădinii Zoologice din oraș.

Concret, dacă va proiectul va primi votul consilierilor locali, skatepark-ul de la Târgoviște va avea următoarele caracteristici:

Suprafață-388 mp, Structură geotextil,15 strat de balast compactat,2 cm strat de nisip și folie PVC,15 cm strat de beton, 4 cm strat de astfalt BA

Suprafața totală a terenului ce va beneficia de reamenajare (în care este introdus și skatepark-ul) este de 4068 mp (inluzând spațiul verde și aleile). Costul investiției  este de aproximativ 1,4 milioane de lei iar durata de execuție este estimată la opt luni.