Administrația locală târgovișteană încercă de ani buni să găsească cea mai bună variantă de a construi un skatepark în oraș. Deși, în trecut, mai multe hotărâri de Consiliu Local, prin care s-a decis amplasarea skatepark-ului, păreau că au dat undă verde construirii acestuia s-a revenit, de tot atâtea ori, asupra deciziei. O nouă încercare va fi făcută în data de 10 octombrie 2018, iar  skate park-ului va fi propus a fi construit pe un spațiu dezafectat ce aparține Grădinii Zoologice din oraș.

Concret, dacă va proiectul va primi votul consilierilor locali, skatepark-ul de la Târgoviște va avea următoarele caracteristici:

Suprafață-388 mp, Structură geotextil,15 strat de balast compactat,2 cm strat de nisip și folie PVC,15 cm strat de beton, 4 cm strat de astfalt BA

Suprafața totală a terenului ce va beneficia de reamenajare (în care este introdus și skatepark-ul) este de 4068 mp (inluzând spațiul verde și aleile). Costul investiției  este de aproximativ 1,4 milioane de lei iar durata de execuție este estimată la opt luni.

 

Articolul precedentDouă înfrângeri și o victorie pentru CSM Târgoviște, la un turneu amical de volei,în Turcia
Articolul următorPremieră la teatrul „Tony Bulandra” din Târgoviște