Jucătoarea târgovișteană de tenis, Sorana Cîrstea, a anunțat că este pregătită fizic pentru US Open. Cîrstea a anunțat, pe contul personal de facebook, că a trecut de o perioadă dificilă de refacere, după o accidentare mai veche.

Sorana Cîrstea nu a mai reușit, după Roland Garros 2019, când a părăsit competiția în urma unei accidentări, niciun rezultat notabil, la turneele la care a participat. Târgovișteanca a anunțat că a încheiat o perioadă dificilă de antrenament și refacere, iar acum este pregătită pentru Open-ul american, unde este acceptată pe tabloul principal al competiției.

Foto-Sorana Cîrstea (sursa-facebook)

 „10 zile de antrenament bun, după o vindecare dificilă, din cauza unor răni! Mulțumesc @maes_carl @andreicociasu pentru toată munca! Urmează Big Apple.”

A scris Sorana, pe facebook, însoțind postarea și de două fotografii care o înfățișează părând extenuată, după un antrenament,pe terenul de joc.

Sorana Cîrstea (nr. 106 WTA) va juca pe tabloul principal de la New York-US Open (începând din 26 august). În 2018, târgovișteanca a ajuns până în turul al doilea, unde a pierdut în fața Mariei Sharapova (6-2,7-5). Cea mai bună performanță, pentru Sorana, la turneul de Mare Slem american, a fost în anul 2009, respectiv turul al treilea.

Articolul precedentArgint pentru boxerul Andrei Grigore, de la CSM Târgoviște, la Campionatele Naționale de Tineret
Articolul următorPerformanțe școlare deosebite, pentru un elev din Târgoviște