Târgovișteanca Sorana Cîrstea a pierdut urât în turul al doilea al turneului de tenis de la Istanbul. În setul decisiv al partidei contra Barborei Strycova, Sorana l-a bruscat pe arbitrul întâlnirii trăgându-l de tricou când  încerca să îl determine să verifice o urmă, pentru o mige ce a fost considerată „out”.

Sursa fotocaptură digisport.ro ( imagini meci)

Sorana Cîrstea (97 WTA) a aut o evoluție fluctuantă în partida cu Barbora Strycova (Cehia 47 WTA). După un prim set pierdut, târgovișteanca a reușit să câștige clar actul al doilea (6/1) dar în decisiv a clacat, chiar în momentul în care conducea.

La o minge servită de Sorana, în momentul în care românca conducea cu 1-0, arbitrul a decis că este out serviciul. Chemat să verifice, chiar de Sorana, arbirul a fost tras de tricou de româncă care i-a spus „Serios? Tu gândești? Ești nebun sau orb?”.

Ulterior Sorna a pierdut meciul  cu scorul de 2-6,6-1,3-6, dar riscă o amendă consistentă pentru gestul său împotriva arbitrului, mai ales că la finalul partide Sorana a refuzat să dea mâna cu acesta, chiar dacă arbitrul ar fi putut să o descalifice pe româncă încă din timpul partidei pentru gesturile și pentru cuvintele adresate.

Articolul precedentStadiul obiectivelor de investiții derulate la nivelul UAT-urilor dâmbovițene
Articolul următorFOTO| Hală de prelucrarea lemnului distrusă de flăcări, la Pucioasa