Jucătoarea târgovișteană de tenis, Sorana Cîrstea, s-a oprit în sferturile de finală ale turneului de tenis de la Budapesta. Românca a fost învinsă de o tânără rusoaică de doar 17 ani, la capătul unui meci dramatic.

Aproape trei ore de tenis de mare intensitatea au oferit Sorana Cîrstea(nr.108 WTA) și Anastasia Potapova (87 WTA) în meciul din sferturile de finală ale turneului indoor (hard) de la Budapesta.

După aproximativ 2 ore 50 de minute de joc tânăra rusoaică, de doar 17 ani, a reușit cu noroc să câștige confruntarea cu românca, la finalul unei partide în care loviturile extraordinare ale celor două jucătoare au încântat puțina audiență prezentă de la partidă.

Sorana Cîrstea- Anastasia Potapova 4/6, 7/6, 5/7

O altă româncă a ratat deasemene prezența în semifinale, Irina Begu fiind învinsă, în un alt sfert de finală, de o altă reprezentantă a tânărului val din tenisul feminin, cehoaica Marketa Vondrusova.

Foto articolwww.hungarianladiesopen.com

Articolul precedentVIDEO Un tânăr a fost căsăpit, într-un bar, de gașca rivală
Articolul următorVideo| Florin Bratu laudă Chindia , după ce a pierdut cu echipa sa, Aerostar Băcau, confruntarea cu dâmbovițenii