Scenele de o violență extremă s-au petrecut într-un bar din orașul Moreni, județul Dâmbovița. Trei bărbați au tăbărât pe un tânăr de 31 de ani, pe care l-au lovit cu bâtele, cu pumnii și cu picioarele. Totul ar fi pornit de la un scandal mai vechi.

Victima ar fi lovit, la rândul său, un apropiat al celor trei.

„Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Moreni au fost sesizați de un tânăr de 31 de ani, din localitate, cu privire la faptul că a fost agresat de mai multe persoane. O echipă de cercetare s-a deplasat la fața locului, iar în urma cercetărilor s-a stabilit că, pe fondul unui conflict, în timp ce se aflau într-un local de alimentație publică, din Moreni, trei bărbați, din localitatea I.L Caragiale, ar fi lovit partea vătămată”, arată IPJ Dâmbovița.

Tânărul de 31 de ani a suferit răni la cap, la mâini şi la picioare şi a fost operat la Spitalul Judeţean din Târgovişte.

Rănitul va avea nevoie de 45 de zile de îngrijiri medicale. Între timp, suspecţii sunt cercetaţi penal pentru tulburarea gravă a ordinii şi liniştii publice, lovire şi ameninţare. Ei au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REALITATEADEDAMBOVITA.NET pe FACEBOOK

Articolul precedentColiziune în lanț pe DN 71
Articolul următorSorana Cîrstea s-a oprit în sferturi, la „Hungarian Ladies Open”