Sorana Cârstea a reușit să acceadă în sferturile de finală ale turneului de tenis de la tașkent, capitala uzbekistanului. Târgovișteanca s-a impus dramatic, după un meci de trei seturi,, ce a durat 2 ore și 15 minute, disputat în compania belgiencei Y.Buonaventure.

Sorana Cîrstea (nr.96 WTA) a aavut un meci cu mult mai greu decât se aștepta în compania belgiencei Ysaline Buonaventure (nr.123 WTA).

Primul set a fost unul al break-urilor, Sorana pierzând pe propriul serviciu de nu mai puțin de patru ori. În aceste condiții, primul act a fost câștigat de belgiancă cu scorul de 6/3.

Și al doilea set a decurs după aceleași coordonate, ambele jucătoare având dificultăți în a își face serviciul, numai că de această dată Sorana a avut câștiga de cauză, tot cu scorul de 6/3.

Setul al treilea a fost cu adevărat dramatic. După ce a fost condusă cu break, în startul decisivului (3-1), Sorana a reușit să revină și să meargă cap la cap, cu jucătoarea belgiană ,până la 5-5. Chiar înainte de tie-break, Sorana a reușit însă să facă break-ul și implicit să câștige meciul.

Scor final:

Sorana Cîrstea- Y.Buonaventure 3/6,6/3,7/5

În sferturile de finală ale turneului de la Tașkent, Sorana o va întâlni pe sportiva D.Kovinici din Muntenegru.

Sorana Cîrstea a câștigat turneul de la Tașkent în anul 2008.

Articolul precedentÎncă două zile de toamnă în Dâmbovița. Vara revine în…28 septembrie
Articolul următorExercițiu ISU, la fabrica de ciment de la Fieni