Cel mai important actor de pe piața elecrocasnicelor din România a decis să se implice în lupta cu coronavirusul. Firma a făcut donații de echipamente către toate spitalele din județul Dâmbovița.

Compania Arctic, unul dintre cei mai importanți angajatori din Dâmbovița și liderul pieței de electrocasnice din România, sprijină efortul depus de echipele medicale din spitalele din județul Dâmbovița în lupta împotriva epidemiei de Coronavirus, printr-o donație de produse electrocasnice.

Compania Arctic a donat către Spitalul Județean de Urgență Târgoviște, Spitalul Găești, Spitalul Orășenesc Pucioasa, Spitalul Moreni, precum și către Serviciul de Ambulanță Titu produse necesare personalului medical și pacienților, respectiv frigidere, mașini de spălat, uscătoare, cuptoare cu microunde, filtre de cafea, fierbătoare.

Aceasta nu este prima donație făcută de companie. În baza colaborării cu Crucea Roșie Română, compania Arctic a mai donat o serie de electrocasnice mari către spitalele din țară.

Donația face parte dintr-o campanie amplă  la nivel global, care prin îndemnul #StayhomelikeaPro susține echipele de medici în eforturile lor pentru prevenirea și controlul răspândirii acestui virus.

Alocarea produselor se face în parteneriat cu Federația Solidaritatea Sanitară din România, Crucea Roșie Română și Asociația Zi de Bine, pentru a acoperi nevoile cât mai multor spitale și cât mai multor comunități.

Articolul precedentCoronavirus România-3183 de cazuri. 445 de cazuri noi, în ultimele 24 de ore. În DB au rămas doar 19 cazuri înregistrate
Articolul următorKlaus Iohannis, anunț de ULTIMĂ ORĂ: ”Urmează săptămâni foarte DIFICILE, CRITICE”