Echipele CSM Târgoviște au avut o zi fastă, în campionatele primei ligi de volei și respectiv baschet feminin. După succesul celor de la volei și fetele de baschet au reușit o victorie în deplasare. Succesul (82-69) împotriva celor de la Agronomia București era unul aștepat.

CSM Târgoviște a disputat încă o partidă în Seria Est, a primului eșalon al baschetului feminin. În deplasare, pe terenul celor de la Agronomia București, fetele antrenate de Cătălin Tănase nu au avut emoții și au câștigat lejer, un meci pe care l-au dominat autoritar, în cea mai mare parte.

Dealtfel târgovișencele au câștigat primele trei parțiale, astfel că doar  în sfertul patru s-au relaxat, permițând gazdelor să micșoreze diferența de pe tabela de marcaj ( cu un singur punct totuși).

Scor final:

Agronomia București- CSM Târgoviște 69-82 (11-18, 17-22,17-19,24-23)

Echipa formată doar din românce, a celor de la CSM Târgoviște, a avut patru marcatoare de bază, Alina Chivu, Alexandra Ghiță (câte 18 puncte), Ancuța Stoenescu (16), Gabriela Irimia (15 puncte) în vreme ce de la gazde s-a remarcat Anca Șipoș (19 puncte), coșgetera partidei.

CSM Târgoviște se aflaă pe prima poziție în clasamentul Seriei Est, a primei ligi de baschet feminin, dar are două meciuri mai mult disputate față de Sepsi Sf Gheorghe, campioana en-titre, echipă în fața căreia târgoviștencele au înregistrat singura înfrângere de până acum, în campionat.

Articolul precedentSărbătoare mare azi pentru toți creștinii ortodocși – Tradiții și obiceiuri de Sfântul Andrei
Articolul următorFoto| Incendiu devastator la Șotânga, pornit de la jarul din sobă