Eșecul înregistrat de Chindia Târgoviște, în fața celor de la Academica Clinceni, în etapa a cincea a ligii I de fotbal, a stârnit numeroase și felurite reacții. Antrenorul târgoviștenilor, Viorel Moldovan, acuză compartimentul ofensiv pentru eșec, în vreme ce suporterii roș-albaștrilor critică pe toată lumea.

Dezamăgirea a fost imensă, mai ales în rândul suporterilor echipei târgoviștene, după eșecul de la Voluntari, înregistrat în fața celor de la Academica Clinceni. Pe pagina oficială de facebook, a celor de la Chindia Târgoviște, după eșec (Clinceni-Chindia 3-1), suporterii au răbufnit. De criticile fanilor nu a scăpat aproape nimeni, de la jucători, antrenorul Viorel Moldovan și până la finanțatorii echipei (Primăria Târgoviște și CJ Dâmbovița).

Declarații suporteri Chindia

„În primele meciuri am văzut o lipsă de valoare dar o mare dorință și dăruire. Din păcate în seara asta am văzut și lipsă de dăruire cu o echipă apropiată valoric, e greu așa, fără dorința nu faci nimic ptr că valoarea oricum nu prea există.”

„La cum jucați mai vreți și bani pe bilete? Ar trebui să faceți cinste la întrare celor care vin sa va vadă.”

„Aduceți jucători noi, avem nevoie și de jucători și de moral!”

„Toate epavele au venit și papa un salariu bunicel,fara griji, nu depun nici cel mai mic efort,iar noi ne agităm că prostii! Prost o mai fi ăla care va mai merge la vre-un meci a-l clovnilor asta?!!?”

Sunt doar câteva din sutele de reacții ale suporterilor târgovișteni.

Viorel Moldovan

Antrenorul Chindiei, Viorel Moldovan, a precizat, după meci, că vinovați pentru eșec sunt jucătorii din ofensivă, cu toate că golurile primite de Chindia au venit după mai multe greșeli grave în compartimentul defensiv.

Se pare că nu i-am făcut pe jucători să se concentreze. N-am fost lucizi în ofensivă. Am avut câteva ocazii să egalăm, dar n-am reușit. Trebuie să mergem înainte, nu e cale de întors. Am acumulat puncte puține, dar trebuie să ne regrupăm. Avem 4 înfrângeri consecutive, moralul jucătorilor e afectat”

A declarat, după meci, antrenorul Chindiei, Viorel Moldovan.

Următorul meci al trupei conduse de Viorel Moldovan va avea loc în data de 16 august, ora 19.30, la Ploiești, împotriva celor de la Dinamo București.

Articolul precedentAccident fără victime pe DN 1A
Articolul următorColiziune auto la Târgoviște