În ultimele 24 de ore, polițiștii din Dâmbovița au intervenit la 31 de evenimente, au constatat 23 de infracțiuni și au aplicat 361 de sancțiuni contravenționale.

De asemenea, polițiștii au reținut 11 permise de conducere și au retras 8 certificate de înmatriculare.

„La data de 15 februarie, 267 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au acționat pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică. Pe parcursul zilei trecute, polițiștii au intervenit la 31 de evenimente, dintre care 16 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112 și au constatat 23 de infracțiuni. Dintre acestea, 6 au fost contra persoanei, 7 contra patrimoniului și 5 în domeniul economico-financiar. entru abaterile de la normele contravenționale, polițiștii au aplicat 361 de sancțiuni contravenționale a căror valoare se ridică la 89.675 de lei. Totodată, au fost confiscate bunuri în valoare de 330 de lei”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmbovița.

Printre cei sancționați se află și un bărbat din Râul Alb. Acesta, în calitate de vânzător al unei societăți comerciale, a fost depistat, de polițiștii de la Secția nr. 5 Poliție Rurală Voinești, în timp ce comercializa, fără a deține documente de provenință, 80 de țigarete.

Acesta a fost sancționat pentru nerespectarea pevederilor Legii nr. 12/1990 privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite, iar țigaretele au fost ridicate în vederea confiscării.

„De asemenea, polițiștii din cadrul Secției nr. 6 Poliție Rurală Moreni au depistat un bărbat în timp ce transporta, cu un atelaj hipo, cantitatea de 0.800 mᶟ fără a deține documente legale de proveniență și transport. Materialul lemnos a fost confiscat, iar cel în cauză a fost sancționat pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice”, mai precizează IPJ Dâmbovița.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REALITATEADEDAMBOVITA.NET pe FACEBOOK

Articolul precedentDrame în serie în Dâmbovița. Doi bărbați găsiți decedați, de rude, la Runcu și Moroieni
Articolul următorGăeștean reținut de polițiști, pentru infracțiuni de trafic de minori și pornografie