Un tânăr, de aproximativ 30 de ani, din Târgoviște, a anunțat, prin intermediul unei rețele de socializare că : „Este timpul să îmi iau adio de la voi!”. Alertați de mesajul acestuia, mai mulți prieteni au reacționat imediat. Cu ajutorul polițiștilor din Târgoviște, alertați de un jurnalist din Târgoviște, tânărul a fost identificat pe o stradă din oraș, înainte de a comite un gest necugetat, și a fost transportat de aceștia la spital. Bărbatul se întorcea de la un meci de volei internațional, dintre CSM Târgoviște și Galatasaray Istanbul, în momentul în care a făcut anunțul îngrijorător.

Incidentul s-a produs după ora 21.00, a zilei de 27 noiembrie 2018, la puțină vreme după ce meciul de volei, la care asistase și tânărul, se încheiase. Polițiștii târgovișteni au fost ghidați, de cunoscuții tânărului cu tendințe sinucigașe, spre locul din oraș unde acesta se putea afla. A fost găsit la timp și transportat la spital unde a beneficiat de tratament specializat, pentru astfel de cazuri. Se pare că tânărul a trecut peste momentul de depresie accentuată, cu tendințe de suicid.

Acesta postând, tot prin intermediul unei rețele de socializare, în data de 28.11.2018, la orele prânzului, câteva fotografii însoțite de mesajul.

„Imi cer mii de scuze pentru intenția pe care am făcut-o. Sunt bine docamndata. Mulțumesc că mati sunat . Doamne ajută !”

Redactarea este cea a autorului, exact cum a fost postată, pe pagina acestuia, din rețeaua de socializare.

Articolul precedentPoliția, sesizată de furtul mai multor camere de supraveghere din Butimanu
Articolul următorȘantaj, lovire și lipsire de libertate. Pentru aceste fapte, un bărbat din Vulcana Băi este anchetat de poliție