Un tânăr de 19 ani este cercetat fiindcă ar fi luat parte la șapte furturi care au avut loc în luna februarie, pe raza municipiului Târgoviște.

“La data de 29 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște, în urma cercetărilor efectuate sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, au reținut pentru 24 de ore un tânăr de 19 ani, din Ploiești, bănuit de comiterea a șapte fapte de furt calificat.

Din cercetările efectuate a reieșit faptul că, în cursul lunii februarie a.c., în timp ce ar fi avut fața acoperită, bănuitul ar fi participat în mod nemijlocit și ar fi asigurat zona comiterii faptelor în timp ce un alt tânăr, în vârstă de 18 ani, ar fi sustras toba catalitică de la șapte autoturisme parcate în municipiul Târgoviște”, a anunțat IJP Dâmbovița

Polițiștii au menționat că ploieșteanul va fi prezentat, astăzi, Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște, pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Cel de-al doilea bănuit din dosar a fost plasat, deja, sub control judiciar.

Activitățile de urmărire penală sunt continuate de polițiști, sub coordonarea procurorului de caz, pentru administrarea întregului probatoriu și dispunerea măsurilor prevăzute de lege.

Articolul precedentPreședintele Iohannis și liderii Coaliției au decis – salariile dascălilor cresc etapizat. Sindicatele din educație au decis să continue greva și să nu accepte oferta
Articolul următorOFICIAL: Guvernul majorează salariile profesorilor