Polițiștii dâmbovițeni au reținut, marți, un tânăr din Târgoviște care este cercetat pentru furt și furt calificat.

Bărbatul de 26 de ani ar fi furat un telefon mobil și 450 de lei din vestiarul unei societăți comerciale, dar și 17.000 lei, dintr-un autoturism lăsat neasigurat într-o parcare, de pe raza municipiului.

Pe parcursul acestei zile, acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru dispunerea unei măsuri preventive.

La data de 8 martie a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale au reținut pentru 24 de ore un bărbat, în vârstă de 26 de ani, din Târgoviște, bănuit de comiterea infracțiunilor de furt și furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate, sub coordonarea procurorului de caz, a reieșit că, la data de 3 martie a.c., bărbatul ar fi pătruns în vestiarul unei societăți comerciale de unde ar fi sustras un telefon mobil și 450 de lei.

Totodată, acesta este bănuit că, la data de 4 martie a.c., ar fi pătruns într-un autoturism lăsat neasigurat într-o parcare din municipiul Târgoviște și ar fi sustras 17.000 de lei.

În cauză, cercetările continuă, sub coordonarea procurorului de caz, pentru documentarea activității infracționale și dispunerea măsurilor prevăzute de lege.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentIncendiu puternic la o casă din Dâmbovița! O femeie a făcut atac de panică
Articolul următorPrețurile la carburanți au sărit în aer. În unele orașe benzina este 11 lei litrul. Virgil Popescu: „Avem suficiente stocuri”. Premierul Ciucă vrea controale la benzinării