Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița desfășoară activități de căutare a unui bărbat de 22 de ani, din localitatea Gura Șutii, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și evadare.

Pe numele acestuia, fusese emis un mandat de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Imediat după sesizarea evenimentului, în vederea capturării bărbatului s-au dispus măsuri specifice, respectiv alarmarea personalului, instituirea de filtre rutiere, constituirea de echipe de căutare formate din polițiști și jandarmi, însă până în prezent, acesta nu a a fost găsit.

Totodată, au fost dispuse măsuri de verificare, prin Biroul Control Intern, cu privire la modalitatea îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, de către polițiștii implicați în eveniment. În seara zilei de 07 noiembrie, bărbatul, în timp ce se afla sub escorta polițiștilor la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean Târgoviște, pentru evaluarea stării de sănătate în vederea introducerii în arest, ar fi fugit.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentTrei persoane rănite, în Dâmbovița, după ce două autoturisme au intrat în coliziune
Articolul următorVIDEO ,,Spovedania lui Rizea” continua: Cum a fost “executat” Adrian Severin, cum a ajuns Remus Pricopie atât de sus