Primăria Târgoviște anunță că începând de luni, 4 februarie, copiii din mai multe unități de învățământ din Târgoviște vor fi mutați în alte locații în urma începerii lucrărilor de reabilitare și modernizare.

Potrivit administrației locale este vorba de Creșa Nr.14, Creșa Nr.13, Grădinița cu program prelungit Nr.13, Grădinița cu program prelungit Nr. 15 și Creșa Spiriduș vor fi relocate.

Pe perioada desfășurării lucrărilor Creșa Nr.14 se va muta la parterul Grădiniței Nr.14 din strada Vasile Voiculescu nr.4, Creșa Nr. 13 va funcționa la parterul imobilului B1-internat cu spalatorie din strada Bdul. Unirii nr.24-26, iar bucătaria la Cantina de Ajutor Social din cadrul Direcției de Asistență Socială Târgoviște.

Grădinița Nr.13 va fi relocată la cantina liceului “Voievodul Mircea” (numărul 2) din Bdul. Carol I nr.70.

„Cât despre Grădinița cu program prelungit Nr.15 activitățile se vor desfășura în următoarele clădiri: patru grupe copii cu program normal grădiniţă se vor muta în incinta Grădiniţei cu program normal nr. 17 din strada Pandurilor, bloc 39, ap. 1, 5 grupe copii cu program prelungit grădiniţă se vor muta în incinta Liceului Tehnologic N. Mihăescu (nr. 5) din strada gen. I.E. Florescu nr. 20, la parter şi etajul 1. Iar la Creşa Spiriduş – toate grupele se vor muta în incinta Liceului Tehnologic N. Mihăescu (nr. 5) din strada gen. I.E. Florescu nr. 20, la parter, bucătăria se va muta în cadrul Cantinei Liceului Tehnologic N. Mihăescu (nr. 5) din strada gen. I.E. Florescu nr. 20, iar spălătoria se va muta în cadrul Grădiniţei nr. 8 din strada Aleca prof. Alexandru Vasilescu nr. 7. Prin aceste investiții, administrația locală târgovișteană dorește ca activitățile grădinitelor și creșelor să se desfăsoare în cele mai bune si sigure condiții, la standardele cele mai înalte și aliniate celor europene”, anunță edilul Cristian Stan.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REALITATEADEDAMBOVITA.NET pe FACEBOOK

Articolul precedentȚuțuianu: Până luni vom fi 20 de parlamentari. Lista completă a greilor din Pro România
Articolul următorVietnam, China, Sri Lanka sau Turcia, țările care dau cei mai mulți muncitori străini în Dâmbovița