Scandal în miezul nopții într-un cartier din Târgoviște. În urma unui apel la 112, mai mulți polițisti, jandarmi și chiar militari, aflați în misiune pentru verificarea respectării măsurilor prevăzute în Ordonanțele Militare, au descins la locuința unui bărbat din microraionul 9, din oraș. Bărbatul fusese reclamat de vecini pentru că avea muzica dată la maxim și deranja tot blocul.

sursa foto articol-postare gazetadambovitei.ro

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 12.00 (27-28 aprilie), într-un cartier din Târgoviste. La momentul în care polițistii i-au bătut la ușă, bărbatul s-a arătat mirat de prezența acestora și a refuzat să coopereze, chiar dacă i s-a adus la cunoștință motivul pentru care forțele de ordine l-au vizitat în miez de noapte. Bărbatul, vizibil cu chef de vorba, a fost în cele din urmă reținut, pentru refuzul de legitimare, și transportat la sediul Poliției Municipiului Târgoviște. Conform unor informații acesta a fost amendat cu suma de 3000 de lei.

Articolul precedentPeste 6000 de persoane din Dâmbovița au primit șomaj tehnic, pentru luna martie. Peste 5 milioane de lei plătiți de stat
Articolul următorTransportul public de persoane verificat de polițiști, în Dâmbovița. Șase amenzi în ultimele zile