Scene incredibile s-au derulat duminică seara pe Bulevardul I.C. Brătianu, din municipiul Târgoviște. Un șofer de 37 de ani, din Prahova, a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor.

Mai mult de atât, după ce a fugit de oamenii legii, bărbatul a încercat să se ascundă în curtea unui târgoviștean. După ce a fost prins în curtea dâmbovițeanului, prahoveanul a fost reținut de oamenii legii.

La capătul mai multor verificări efectuate de polițiști, s-a constatat că bărbatul avea permisul de conducere anulat. Totodată, acesta a refuzat testarea cu aparatul etilotest și prelevarea de probe biologice de la o unitate medicală.

De asemenea, a fost reținut și târgovișteanul de 23 de ani căruia prahoveanul a intrat cu mașina în curte. Potrivit polițiștilor nici acesta nu avea permis de conducere.

„Față de cei doi bărbați a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca aceștia să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz, pentru săvârșirea infracțiunilor refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană al cărei permis i-a fost retras sau anulat, încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, violare de domiciliu și distrugere”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentAccident violent pe Valea Dâmboviței! O persoană a fost transportată la spital
Articolul următorMinisterul Finanțelor a publicat proiectul de hotărâre privind plafonarea tarifelor RCA