Jandarmii dâmbovițeni vor fi prezenți în perioada 5 – 8 noiembrie a.c., pe platoul Sălii Polivalente din Municipiul Târgovişte, la târgul tradițional organizat de Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil.

Pentru ca activitățile să decurgă în bune condiții, se vor constitui dispozitive de ordine şi siguranţă publică formate din efective ale Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa şi celelalte autorităţi pentru asigurarea unui climat de normalitate în zona de desfăşurare şi adiacentă.

Jandarmii vor fi prezenţi zilnic în mijlocul cetăţenilor, în echipe independente având ca misiune prevenirea şi combaterea eventualelor fapte antisociale.

Totodată, echipe de jandarmi în civil, din cadrul Compartimentului Prevenirea și Combaterea Faptelor Antisociale, vor desfășura acțiuni informativ-preventive, pentru verificarea modului de respectare a măsurilor de prevenire a infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Adresăm participanţilor următoarele recomandări preventive:

• să nu poarte asupra lor arme albe sau de foc;

• să aducă la cunoştinţa autorităților eventualele aspecte legate de încălcarea legii sau posibile situaţii de pericol;

• să respecte măsurile măsurile de protecție sanitară, dar și de protejare a persoanelor din jur împotriva infectării cu virusul SARS-CoV-2;

• să poarte masca de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura;

• să solicite, ori de câte ori este nevoie, sprijinul jandarmilor, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţă 112.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentRecord în România: 8.651 NOI CAZURI de INFECTARE cu COVID-19. Situația infectărilor din fiecare județ
Articolul următorANCPI: 83.675 de imobile au fost vândute în luna octombrie