Teatrul „Tony Bulandra” din Târgoviște participă la cea de-a șasea ediție a Festivalului Internațional de Teatru FEST(in) pe Bulevard, organizat de Teatrul Nottara din București.

 Spectacolul „Carmen”, după Prosper Mérimée, în regia lui Suren Shahverdyan, se joacă astăzi, 15 octombrie, de la ora 19:30, în cadrul celei de-a VI-a ediții a Festivalului Internațional de Teatru FEST(in) pe Bulevard, organizat de Teatrul Nottara din București. ​Spectacolul va putea fi vizionat la Sala Mare a teatrului „Țăndărică”, din capitală.

Festivalului Internațional de Teatru FEST(in) pe Bulevard, organizat de Teatrul Nottara din București, are loc în perioada 12-21 Octombrie 2018 și reprezintă un proiect cultural ce se desfășoară anual, la care sunt invitate companii de teatru atât din România cât și de peste hotare.

 

 

Articolul precedentVideo| Apel al pompierilor dâmbovițeni. Au avut 127 de intervenții într-o săptămână,pentru stingerea incendiilor
Articolul următorTeatrului Tony Bulandra participă cu spectacolul „Carmen” la Festivalul Internațional de Teatru FEST(in) pe Bulevard