Proiect inedit la a cărui întocmire lucrează administrația dâmbovițeană și care ar putea fi realizat integral din fonduri europene.

Președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a anunțat recent că au fost făcuți deja primii pași – discuții cu consultanții, caietul de sarcini – în proiectul prin care administrația județeană dorește să facă și mai atractivă partea turistică a Municipiului Târgoviște, și anume construirea unei telegondole care să lege Curtea Domnească de Mănăstirea Dealu.

”După aprobarea bugetului vom scoate la licitație studiul de fezabilitate pentru această telegondolă care va face legătura între Curtea Domnească și Mănăstirea Dealu, proiect eligibil 100% pe fonduri europene la capitolul turism”, a declarat șeful administrației județene.

Vă reamintim că din luna iulie 2020, Turnul Chindiei, ruinele Bisericii Paraclis şi Biserica Domnească Mică „Sf. Vineri” sunt într-un proces de restaurare și conservare, realizat tot de Consiliul Județean Dâmbovița din fonduri europene.Proiect pentru reașliz

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentGeorge Simion, copreședintele AUR, vine de la ora 21 la emisiunea Legile Puterii, moderată de Alexandra Păcuraru
Articolul următorCoronavirus 2 februarie: 111 decese şi 2.676 cazuri noi de coronavirus