O tânără din satul Potlogi, județul Dâmbovița, părăsită de viitorul soț după petrecerea de logodnă, trebuie să primească 34.000 de lei despăgubiri, potrivit deciziei Judecătoriei Răcari. Nunta a fost anulată pentru că bărbatul a fugit cu verișoara reclamantei, iar invitații au cerut darul înapoi, transmite Mediafax.

Tânăra din Potlogi și-a dat fostul iubit în judecată, cerând despăgubiri pentru cheltuielile făcute cu organizarea petrecerii de logodnă și a viitoarei nunți, între care 2.000 de euro pentru închirierea rochiei de mireasă și mii de lei pentru coafură.

Femeia și-a motivat acțiunea prin faptul că logodnicul, cu care a avut o relație cunoscută de multe persoane, urmând să se căsătorească, a părăsit-o după petrecerea de logodnă.

„A arătat reclamanta că a închiriat o rochie de mireasă de la un cunoscut designer vestimentar contra sumei de 2000 de euro şi a plătit 2100 de lei pentru efectuarea de coafuri pentru patru persoane şi totodată a cumpărat băuturi alcoolice în cuantum de aproximativ 5000 de lei, la care s-au adăugat băuturi nonalcoolice şi a plătit şi suma de 1000 de lei reprezentând onorariul lăutarilor. În data de 17.08.2017, bunicul său (…) a scos suma de 6500 de lei din banii de pensie pentru a cumpăra băuturile şi a primit ajutor financiar de la familie suma de 30.000 de lei. După ce invitaţii au venit ziua, în data de 18.08.2017, la locuinţa reclamantei, seara logodna s-a serbat la locuinţa pârâtului, unde au fost invitaţi peste 200 de persoane.Cel mai mic dar la petrecere a fost de 250-300 de euro, familiile care veniseră cu copii dând chiar şi 500 de euro, iar persoanele singure au oferit 150 de euro. Dimineaţă, la sfârşitul petrecerii, pârâtul a devenit agitat şi distant, a plecat să strângă cortul şi nu s-a mai întors (…)”, se arată în considerentele deciziei pronunţate, luna trecută, de Judecătoria Răcari (www.rolli.ro).

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REALITATEADEDAMBOVITA.NET pe FACEBOOK

Articolul precedentVIDEO Imagini din Dâmboviţa cu grindina, care a durat de câteva minute
Articolul următorMotociclist accidentat grav, la Târgoviște.