Un tânăr de doar 18 ani va regreta probabil multă vreme teribilismul de care a dat dovadă. Adolescentul s-a urcat la volanul unui autoturism neînmatriculat în circulație, fără a avea permis de conducere, și s-a oprit într-un gard, cu mașina.

Imagine cu un caracter ilustrativ

Incidentul, ce din fericire nu s-a terminat dramatic, a avut loc pe raza localității dâmbovițene Brezoaele ( în seara zilei de 5 noiembrie).

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Răcari au fost sesizați, de către o persoană din localitatea Brezoaele, cu privire la faptul că pe raza localității  s-a produs un eveniment rutier.

După ce s-au deplasat la locul incidentului, polițiștii au constatat, după cercetări,  că un tânăr de 18 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat în circulație și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a izbit de un gard.

Din fericire ,în urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale.

În cauză, polițiștii  dâmbovițeni au întocmit astăzi (6 noiembrie 2019) un dosar penal pentru săvârșirea de infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice și distrugere.

Articolul precedentS-a modificat regimul armelor și munițiilor!
Articolul următorPesta porcină africană „lovește” din nou, în Dâmbovița