Traficul rutier a fost oprit pe DN 1A, în Dâmbovița, la Crevedia, în această dimineață (18 decembrie 2019), din cauza unui accident de circulație. Un autoturism a ieșit de pe carosabil și a fisurat o țeavă de gaze aflată la marginea șoselei.

.Imagine

Accidentul a avut loc în jurul orei 8.00, în dimineața zilei de 18 decembrie. Conform IPJ Dâmbovița, o tânăra de 19 ani a părăsit, cu autoturismul pe care îl conducea, suprafața carosabilă și a lovit o conductă de gaze la Crevedia, pe DN 1A.

Conform Centrului Infotrafic al Politiei Române. „La ieșirea din localitatea Crevedia către Buftea, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, șoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit suprafața carosabilă și a lovit o țeavă de gaze. Din cauza scurgerilor de gaze s-a luat măsura opririi circulației rutiere, la kilometrul 23+500 de metri.”

Conform polițiștilor dâmbovițeni, nu au fost victime în urma impactului dintre autoturism și țeava de gaze, înregistrându-se doar pagube materiale.

Se estimează ca traficul rutier să fie reluat în aproximativ o oră, după îndepărtarea pericolului.

Articolul precedentCSM Târgoviște ratează incredibil setul de aur și calificarea în optimile CEV Cup, în returul din Ungaria
Articolul următorVideo| Reacție după anunțul făcut de realitateadedambovita.net,privind stadionul „Eugen Popescu”. Va fi gata la termen, spune primarul