CSM Târgoviște a anunțat că a reușit să transfere două jucătoare din spațiul ex-iugoslav. Cele două, o sârboaică și o croată, au semnat deja cu echipa de volei a CSM Târgoviște, echipă ce se află momentan pe locul patru, în campionatul primei divizii.

Conform paginii oficiale a clubului târgoviștean (www.csmtargoviste.ro) cele două transferuri sunt:

Teodora Pušić

„Născută la 12 martie 1993,Teodora Pušić a evoluat până în această iarnă la UVT Agroland Timișoara, formație ce și-a anunțat retragerea din campionat în urmă cu puțin timp. Sârboaica a făcut parte din lotul naționalei țării sale, care în 2017 devenea campioană europeană, iar în 2018 reușea să cucerească titlul mondial, cu fostul tehnician al CSM-ului pe bancă, Zoran Terzic.”

și

Jelena Alajbeg

„Componentă a echipei naționale de volei feminin a Croației, Noua componentă a CSM-ului nu este străină de voleiul românesc. În trecut a jucat pentru Metal Galați, Volei Alba Blaj și CSM București. A câștigat de două ori campionatul țării noastre cu Metal Galați (2010) și Volei Alba Blaj (2016), a evoluat la alte formații uriașe ale voleiului continental precum Volero Zurich (Elveția), Ilbank Ankara (Turcia) sau Severstal (Rusia). Ultima oară a fost legitimată tot în Turcia, la Çanakkale Belediye.”

Campionatul feminin  de volei se reia în data de 19 ianurie 2019, cu etapa a X-a. CSM Târgoviște ocupă locul patru, cu 15 puncte, și va juca în compania campioanei, CSM București, în etapa din 19 ianuarie, în deplasare.

sursa fotowww.csmtargoviste.ro

Articolul precedentAccident pe DN 7. A intrat direct în stâlpul de electricitate
Articolul următorA greșit curtea!