Un autocamion ce transporta de aproximativ 40 de metri cubi de material lemnos a fost oprit de politiștii dâmbovițenii. Șoferul avea acte doar pentru o parte din încărcătură. Cinci metri cubi de cherestea au fot confiscați.

Acțiunea polițiștilor din cadrul IPJ Dâmbovița a avut loc în noaptea de 28 februarie -1 martie și a vizat constatarea delictelor silvice, prevăzute de legea 17/2010.Conform IPJ Dâmbovița:

„La data de 28 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr.5 Poliție Rurală Voinești au oprit în trafic, pentru control, un autocamion condus de un bărbat.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că acesta transporta 39,49 m³ de material lemnos pentru care a prezentat un aviz primar de însoțire, însă materialul lemnos nu corespundea din punct de vedere cantitativ cu cel transportat.

Bărbatul a fost sancționat contravențional în conformitate cu prevederile Legii nr. 171/2010 privind constatarea delictelor silvice.

De asemenea, polițiștii au ridicat în vederea confiscării 5m³ de material lemnos, cantitatea de cherestea rășinoase fiind lăsată în custodia unui ocol silvic.”

 

Foto articolcaracter ilustrativ

Articolul precedentA ieșit în decor. Accident spectaculos la Priseaca
Articolul următorPatru jucătoare de la CSM Târgoviște, convocate în lotul național de volei