Un autoturism a părăsit partea carosabilă și s-a izbit violent de un stâlp de la marginea drumului, la Pucioasa, ep DN 71. Două persoane, între care un copil de trei ani, aflate în mașină, au fost rănite și transportate la spital.

Update: (ora 13.45)

Foto– autoturism avariat, accident Pucioasa

În accident au fost răniți o bătrână de 80 de ani și un copil de trei ani, ambii pasageri în mașină. Cauza probabilă a producerii accidentului este, așa  după cum precizează IPJ Dâmbovița,„alte preocupări” (ale șoferului) de natură a distrage atenția.

Fotografie cu un caracter ilustrativ

Știre inițială (ora 13.00)

Accidentul s- produs la orele prânzului (29 mai 2019) pe DN71, pe segmentul de drum ce tranzitează orașul dâmbovițean Pucioasa. Din primele date, furnizate de IPJ Dâmbovița, se pare că este vorba de o părăsire a părții carosabile, nefiind cunoscute circumstanțele.

Mașina s-a izbit violent de un stâlp de la marginea drumului. În urma impactului, o femeie de 31 de ani, șofer al mașinii, și un copil de trei ani, cel mai probabil fiul acesteia, au fost răniți.

Cei doi au fost preluați de urgență și transportați la spital.

La fața locului se efectuează cercetări, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii accidentului.

Articolul precedentSenatorul de Dâmbovița, Titus Corlățean, propus vicepremier, de colegii din PSD
Articolul următorVIDEO Furt de bicicletă, surprins de camerele de supraveghere amplasate într-un centru comercial din Târgoviște