Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Fieni, din județul Dâmbovița, au efectuat, sâmbătă, o percheziție domiciliară  pe raza localității Pietroșița, la domiciliul unui bărbat de 47 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de nerespectare a regimului armelor și munițiilor.

Polițiștii au identificat la domiciliul bărbatului un pistol și muniția aferentă acestuia, pe care le deținea fără drept.

„Din cercetări a reieșit faptul ca pistolul ar fi fost adus din Spania, nefiind declarat la autoritățile vamale”, a precizat IPJ Dâmbovița.

Polițiștii au anunțat că, „în cauză se efectuează cercetări, în cadrul unui dosar penal, pentru săvârșirea infracțiunilor de nerespectare a regimului armelor și munițiilor și contrabanda calificata, fapte prevăzute de art. 242  din Codul Penal și art. 271 din Legea nr. 86 din 2006, privind Codul Vamal al României, urmând ca la finalizarea acestora sa fie propusă soluție prin unitatea de parchet competentă”.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentTragedie în Dâmbovița. Un bărbat a murit strivit de casa pe care ar fi vrut să o dărâme
Articolul următorMinistrul Educației, îngrijorare maximă: „Calitatea actului educațional a scăzut foarte mult. Pierderi mari – E greu de crezut că vom putea recupera”