Un copil de patru luni a decedat în urma unui incendiu ce a cuprins casa părinților săi. Tragedia s-a întâmplat în comuna Corbii Mari, din județul Dâmbovița.

Update ora 20:00

Incendiul a fost lichidat de pompierii dâmbovițeni, după aproximativ 1h și 30 min. de la momentul în care au ajuns la fața locului. Din păcate, în casă, așa cum era anticipat, a fost găsit și corpul carbonizat al bebelușului de doar patru luni. Cauza izbucnirii incendiului este încă în curs de stabilire însă, așa după cum precizeaz reprezentanții ISU DB, casa și podul acesteia erau înțesate cu textile și mase platice. În plus, pereții din poliester ai locuinței au făcut ca arderea să fie violentă și cu degajare puternică de fum dens.

Știre inițială (ora 18.00)

Dramă într-o familie din satul Bărăceni, comuna Corbii Mari. Un incendiu izbucnit la o lucuință modestă a mistuit întrega casă. Din primele informații, furnizate de IPJ Dâmbovița și ISU Dâmbovița, în casă se afla un copil în vîrstă de doar patru luni.

Pompierii de la Garda de Interventie Potlogi a ISU Dâmbovița intervin la fața locului cu două autospeciale cu apă și spumă. La fața locului se află și două ambulanțe ale SAJ Dâmbovița.

Nu se cunosc deocamdată cauzele izbucnirii incendiului, pompierii încercând încă să lichideze incendiul.

Corbin Mari incendiu

Un copil de 4 luni și-ar fi pierdut viața într-un incendiu

Publicată de Gazeta Dambovitei pe Luni, 25 februarie 2019

Imagini video– Sursa- facebook, gazeta dambovitei

Articolul precedentJudecătorii târgovișteni se alătură protestului împotriva O.U.G. 7/2019
Articolul următorCostel Preda, directorul Direcției Silvice Dâmbovița, a murit