Imagine spectaculoasă surprinsă de un suporter al Chindiei Târgoviște din tribunele stadionului „Eugen Popescu” din Târgoviște. Un fulger a lovit chiar în apropierea stadionului cu o jumătate de oră înainte de meciul Chindia Târgoviște-Luceafărul Oradea.

Suporterii Chindiei Târgoviște au parte de o după amiază agitată. Pe stadionul „Eugen Popescu”, cu începere de la ora 14.00 trebuie să aibă loc meciul ChindiaTârgoviște- Luceafărul Oradea. Gazdele mai au nevoie e un singur punct, în ultimele două etape de campionat, din liga a II-a, pentru a fi matematic promovate în prima ligă.

Sursa foto– facebook, Mihai Tobo

Cu o jumătate de oră înainte de meci, când în tribunele stadionului de la Târgoviște sunt deja sute de oameni, o furtună puternică s-a apropiat și de Târgoviște, iar un fulger, surprins în imagini de un suporter aflat la meci, a lovit în apropiere de stadion.

În județul Dâmbovița, meteorologii au anunțat cod galben de ploi puternice și chiar posibil căderi de grindină, în intervalul orar 12.00-16.00, al zilei de 25 mai 2019. Este exact intervalul în care ar urma să se desfășoare meciul Chindia Târgoviște-Luceafărul Oradea.

Articolul precedentAtenționare meteo! Cod Galben de ploi puternice, în Dâmbovița, până în ora 16.00
Articolul următorVIDEO Impact violent între o cisternă și o mașină. Trei persoane rănite