Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Daniel Comănescu, a participat, luni, la Universitatea Valahia din Târgoviște, la deschiderea anului universitar 2018-2019.

La festivitatea care s-a desfașurat în corpul B al noului campus universitar, în Amfiteatrul „Paraschiv Vagu”, au mai participat conducerea Universității Valahia din Târgoviște, vicepreședintele Senatului României, Adrian Țuțuianu, primarul Municipiului Târgoviște Cristian Stan, secretarul județului Dâmbovița, Ivan Vasile Ivanoff, deputatul Claudia Gilia, subprefectul Forina Mureșan, viceprimarul Monica Ilie, cadre didactice, precum și numeroși studenți.

De la eveniment a lipsit presa, care a nu a fost invitată, la fel ca în alți ani.

”Sunt încântat să vă pot fi alături și sunt onorat că am ocazia să vă urez ”bun-venit în noul an universitar”. Știu că nu sunteți prezenți toți cei 8000 de studenți pe care Universitatea Valahia îi are, însă, pe toți cei care sunteți de față, vă asigur că atât eu, cât și întreaga echipă de la Consiliul Județean Dâmbovița, alături de conducerea UVT, de profesorii și părinții dumneavoastră vom continua să vă fim alături și să vă oferim toate condițiile necesare unei educații de top, pe care o meritați. Dar, mai mult decât sprijinul nostru, al administrației județene, al cadrelor didactice și al celor apropiați vouă, avem nevoie de voi. Avem nevoie să fiți responsabili și să studiați, cu drag și perseverență, ceea ce vă interesează.

În curând, vom avea la Târgoviște cel mai mare hub de produse electrocasnice din Europa Centrală și de Est – este vorba despre firma ARCTIC, vom avea alte firme mari, producătoare de piese componente pentru produsele ARCTIC, vom avea un mall și alte oportunități de a ne dezvolta economic. Iar pentru a reuși acest lucru, va fi nevoie de voi și se așteaptă de la voi să fiți pregătiți.

Din fericire, această universitate este una dintre cele mai moderne din țară și vă oferă numeroase facilități, de la o varietate de 10 facultăți cu specializări specifice, la dotări performante, posibilități de cercetare și schimburi de experiențe în afara granițelor. Vă îndemn să profitați de ele și să munciți pentru viitorul vostru pentru ca lumea să asculte ce veți avea de spus.

E o mândrie pentru noi dâmbovițenii să avem în județ o instituție de calibrul Universității Valahia, e o mândrie pentru mine să văd trecându-i anual pragul sute de studenți din toată țara și chiar de peste granițe, să aud de rezultatele bune înregistrate de aceștia, la diferite competiții, sau în viața lor profesională.

Cu încuviințarea dumneavoastră, cu prilejul acestei deschideri festive a noului an universitar, vă transmit, încă o dată, toate urările de bine din partea Consiliului Județean Dâmbovița, asigurându-vă și pe viitor de întreaga noastră considerație în susținerea eforturilor pe care le faceți, profesori și studenți deopotrivă.

Vă urez tuturor succes, indiferent de specializarea pe care ați ales-o, iar rezultatele voastre să aibă rezultatul scontat. Succes în anul universitar 2018 – 2019 și mult noroc în viață!”, a precizat președintele CJ Dâmbovița, Daniel Comănescu, la acest eveniment.

Articolul precedentȘeful Duduienilor, infarct în Penitenciarul de VIP-uri din Găești. Ion Duduianu a murit la spital
Articolul următorȘcolile militare de subofițeri jandarmi din Drăgășani și Fălticeni, gata să primească noi recruți