Un tânăr om de afaceri din comuna dâmbovițeană Lungulețu a decis să nu mai aștepte ca autoritățile să dezinfecteze localitatea în care trăiește, așa ca a decis să facă acest lucru cu fonduri proprii. George Duțu a cumpărat din fonduri proprii substanțele biocide, pentru dezinfecție, prezentând, pe propria pagină de facebook , inclusiv chitanța cu substanța achiziționată și faptul că este aprobată de stat pentru procedurile de combatere a răspândiriii coronavirusului.

George Duțu a anunțat pe pagina sa de facebook că are de gând sa realizeze dezinfecția din Lungulețu pe cheltuiala proprie, anunțând, după cum a precizat chiar el, că atât Prefectura Dâmbovița căt si primaria din localitatea au fost notificate în acest sens. Ulterior, George Duțu a prezentat inclusiv chitanța de achiziție a substanței dezinfectate ( ce a costat aproximativ 1000 de euro).

Sursa foto-. facebook George Dutu

Cantitatea cumpărată a fost suficientă pentru a dezinfecta localitatea nu o dată ci de două ori. Cea mai recentă acțiune a avut loc în data de 5 aprilie, tânarul afacerist din Lungulețu, postând mai multe filmări, pe propria pagină de facebook, de la acestă acțiune. (vezi exemplu mai jos)

Publicată de George Dutu pe Sâmbătă, 4 aprilie 2020

La Lungulețu, în Dâmbovița, este confirmat un caz de îmbolnăvire cu coronavirus, al unui tânar din localitate, încă din urma cu o săptămână.

Articolul precedentPrimarul din Corbii Mari anunță că locuitorii comunei vor primi gratuit măști de protecție, dar și că primăria a ajuns la „fundul sacului”
Articolul următorCoronavirus România-4057 de cazuri. Un singur caz nou în Dâmbovița (total 24), în ultima zi.