A fost înregistrat un prim deces în rândul pacienților provenind din focarul de la Răcari, din județul Dâmbovița. Decesul s-a produs, conform unor informații ce deocamdată nu au fost confirmate și oficial, în noaptea de 22-23 aprilie. Este vorba despre o femeie de peste 80 de ani ce provenea din centrul medico-social de la Răcari.

Update-ora 14.00

Primarul din Răcari a confirmat pe pagina personală de facebook decesul persoanei (83 de ani) de la SJUT, ce a fost adusă de la centrul medico-social din Răcari, confirmată cu coronavirus. Un alt deces din localitate este suspectat că ar fi fost provocat de coronavirus spune primarul Marius Caravețeanu, într-o postare de astăzi, 23 aprilie.

S-a inregistrat un deces la Spitalul de Boli Infectioase Tragoviste, o beneficiara in varsta de de 83 de ani, diagnostic AVC, afectiuni cardiopatie ischemica, bronsita cronica!
S-a inregistrat un deces in Ghimpati, sotul unei colege, diagnostic AVC, ciroza hepatica, infarct miocardic recent, insuficienta cardiorespiratorie, edem pulmonar acut; s-a testat pentru Covid 19!”. A scris primarul din Răcari.

Știre (inițială) în curs de actualizare

În localitatea Răcari au fost confirmate 55 (57 conform altor număratori) de cazuri de coronavirus. Ghergani 34, Ghimpați 6 cazuri (cinci cazuri din centru), Colacu -4 cazuri (două din centru, doua din exterior), Răcari 7 cazuri, Mavrodin 2, Balănești-2 cazuri, după cum a informat primarul localității, în data de 22 aprilie.

Decesul persoanei de la Răcari ( se pare că este vorba de o femeie din Conțești, dar internată la centrul de la Răcari) s-a produs la Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște, unde femeia era internată. Inițial, aceasta, asimptomatică, a fost internată la Secția de Boli infecțioase a Spitalului Județean de Urgență din Târgoviste, ulterior, din cauza agravării stării de sănătate (dificultati de resprirație) a fost mutată în secția specciala pentru COVID 19, amplasată în secția de Ortopedie din cadrul SJUT. Din păcate femeia a decedat în cursul nopții de 22-23 aprilie, conform unor informații.

Există cel puțin un alt deces, în rândul pacienților de la centrul medico social de la Răcari, pentru care există suspiciune că a fost provocat de coronavirus.

Articolul precedentA fost demarată distribuția de kit-uri de igienă către populație, la Târgoviște
Articolul următorRomânia a depășit pragul de 10.000 de cazuri COVID-19. Sunt 386 de cazuri noi. În Dâmbovița doar 88 de cazuri