Sunt, în continuare, contre puternice, la nivel de declarații, între actualii membrii ai PSD Dâmbovița și fostul președinte al organizației, Adrian Țuțuianu, actualmente lider al PRO România Dâmbovița. Într-o conferință de presă, primarul localitații Niculești, Dorinel Soare, a afirmat că senatorul Țuțuianu este „disperat” și că atacă nejustificat PSD, alături de Victor Ponta, mai ales în ceea ce privește subiectul Liviu Dragnea, care a făcut si lucruri bune, spune primarul de la Niculești.

După ce, în ultimele săptămâni, au fost mai mule ieșiri la rampă ale celor de la PSD și Pro România Dâmbovița, în care s-a justificat ratarea alianței electorale, pentru alegerile locale, dintre cele două partide, în principal din cauza dorinței senatorului Adrian Țuțuianu (actualmente Pro România, fost președinte al PSD Dâmbovița) de a fi desemnat candidat comun al celor două partide, la funcția de președinte al CJ Dâmbovița, un fost apropiat al senatorului, în PSD Dâmbovița, primarul comunei dâmbovițene Niculești, Dorinel Soare, a ieșit astazi, 15 iunie, într-o conferință de presă, cu un nou atac la adresa senatorului Țuțuianu.

Foto-Dorinel Soare, primar (PSD) comuna Niculești, județul Dâmbovița

„Noi aleșii locali, avem salariile pe care le avem și beneficiile datorită lui Dragnea. Acum vine Ponta și Țuțuianu si spun că „nenorocitul de Dragnea”. Dom’le, ați fost amândoi în umbra lui. (…) Țuțuianu atacă PSD Dâmbovița. Noi suntem aceiași care l-am făcut mare pe dumnealui. Mă jignește acum și pe mine și pe toti colegii din PSD, cu afirmațiile lui. (…)Eu aș face apel la domnul Țuțuianu să o lase mai moale cu atacurile la PSD.(…) O să solicit colegilor mei (n.m. PSD DB) să luam o poziție fermă față de toate aceste atacuri. Eu nu spun că noi (n.m. PSD DB) suntem ușă de biserică, dar nici dumnealui (n.m. Adrian Țutuianu) nu a fost ușă de biserică. Cine nu are niciun păcat să arunce primul cu piatra.”

Despre candidatura la președinția CJ Dâmbovița, tot primarul de la Niculești a mai spus că PSD DB nu va avea un candidat din afara partidului și că încercările de negociere, pe acest subiect, cu Pro România Dâmbovița s-au încheiat.

„Văd că este disperat  (n.m. Adrian Țuțuianu, președinte PRO România DB) acum, pe acest subiect (n.m. președinția CJ DB). A început să se ia de oamenii de la noi. (…) Noi nu trebuie să cedăm. Dacă nu se poate altfel, fiecare să meargă pe drumul lui. Vom câștiga președinția CJ Dâmbovița. Fac pariu pe chestia asta.”

A mai spus Dorinel Soare.

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Troleibuz în flăcări, în București
Articolul următorDoar 166 de cazuri noi de coronavirus, în ultimele 24 de ore. Opt sunt în județul Dâmbovița