Agenţia Naţională de Integritate a constatat existenţa unei diferenţe nejustificate în cuantum de 663.940 lei (aprox. 159.556 euro), între averea dobândită şi veniturile realizate de către Ionel Goglea, persoană cu funcţie de conducere în cadrul Universităţii „Valahia” din Târgovişte, în perioada deţinerii funcţiei publice.
Având în vedere cele de mai sus, Agenţia Naţională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Târgovişte, în vederea începerii acţiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite şi veniturile realizate în perioada exercitării funcţiei de către Ionel Goglea, potrivit unui comunicat de presă.
„Persoana evaluată a fost informată despre declanşarea procedurii de evaluare, drepturile de care beneficiază (de a fi asistat sau reprezentat de un avocat şi de a prezenta date sau informaţii pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris), precum şi despre existenţa diferenţelor semnificative. Ionel Goglea nu a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apărare. Agenţia Naţională de Integritate îşi exercită atribuţiile cu respectarea principiilor legalităţii, confidenţialităţii, imparţialităţii, independenţei operaţionale, celerităţii, bunei administrări, precum şi al dreptului la apărare”, se arată în comunicat.
Articolul precedentVIDEO Robotul Adina, creat de elevii din Târgoviște, a costat 3.000 de euro
Articolul următorÎncepe campionatul național de baschet feminin. Multipla campioană CSM Târgoviște este…pe nicăieri