Un adolescent de doar 16 ani este ajutat de jandarmii dâmbovițeni să ridice o casă, pentru el si părinții săi bolnavi. Tânărul nu a reușit să termine casa de unul singur, iar jandarmii au făcut cheta și au cumpărat materiale de construcție, pentru ca acesta sa poată termina construcția. Astăzi, 22 aprilie, este pentru a doua oară când jandarmii îl ajuta, cu un transport de materiale, pe tânărul din Crevedia.

Un tânăr de 16 ani, din localitatea Crevedia, județul Dâmbovița, construiește singur o casă pentru familia sa. Ștefan G. locuiește împreună cu mama și tatăl bolnav, într-o casă veche, care în ultimii ani s-a degradat continuu.

Imagine

Din pacate, Ștefan nu are nici bani, nici suficiente materiale pentru a termina construcția.

„Jandarmii dâmbovițeni au pus mână de la mână și astăzi, 16 aprilie, l-au vizitat pe Ștefan. Am cumpărat materiale de construcții, însă mai sunt multe de făcut în curte până vom îndeplini visul lui Ștefan.”. Transmiteau, în data de 16 aprilie, cei de la Jandarmeria Dâmbovița, ce au fost impresionați de gestul adolescentului de doar 16 ani, ce se chinuia să ridice o casă de unul singur.

Sursa foto articolfacebook, Jandarmeria Dâmbovița

Astăzi, 22 aprilie, jandarmii l-au ajutat din nou.

„Jandarmii l-au vizitat din nou pe Georgică Ștefan, tânărul în vârstă de 16 ani din satul Cocani, comuna Crevedia, care a început să construiască o casă prin propriile forțe pentru a-și ajuta părinții. Din banii oferiți benevol au fost cumpărate materiale de construcții (BCA, cuie etc.) pentru ca visul mezinului familiei Ștefan să devină realitate.
Această acțiune de suflet va continua și în perioada următoare.”

Au scris cei de la Jandarmeria Dâmbovița, pe pagina de facebook a instituției, unde au fost postate si fotografii de la acțiune.

Articolul precedentVideo| Klaus Iohannis: „Din 15 mai vom ridica restricțiile de circulație personală, masca e obligatorie”
Articolul următorBărbat de 42 de ani, înjunghiat pe stradă, la Bucșani