Clip-ul cu un câine maidanez, plimbându-se nestingherit pe holurile unui spital, postat într-o rețea de socializare, este autentic. La solicitarea www.realitateadedambovita.net, conducerea Spitalului Județean de Urgență din Târgoviște, unitatea unde se presupunea că a fost filmat clip-ul, a analizat imaginile și a comunicat că este posibil ca animalul să fi fost introdus în spital de un pacient sau un vizitator.

Clipul-ul (amănunte aici www.realitateadedambovita.net) a devenit viral într-o rețea de socializare, strângând mii de reacții și comentarii. Conducerea Spitalului Județean de Urgență din Târgoviște (SJUT) a reacționat și a comunicat că este foarte posibil ca filmarea să fie făcută chiar în incinta unității medicale târgoviștene.

Deasemenea, după cum se precizează și în comunicat, locul în care a fost filmat animalul este foarte apropiat de intrarea pentru vizitatori/aparținători, deci este posibil ca unul dintre aceștia să fi lăsat animalul în incinta spitalului. Iată comunicatul oficial:

Vezi clipul :

Spitalul din Târgoviște

Publicată de Marius Francesco pe Luni, 28 ianuarie 2019

Articolul precedentEdiția „Fotbal sub Turnul Chindiei” a fost revăzută și adăugită
Articolul următorIncredibil! Cinci „șoferi” fără permis, dar băuți la volan, depistați într-o singură zi,în Dâmbovița