Vești îngrijoratoare de la Răcari, din județul Dambovița. Încă șapte persoane au fost diagnosticate pozitiv cu coronavirus. Cei șapte au legatura cu centrul medico-social din localitate, unde este focarul principal de coronavirus din localitate. Și mai îngrijorător este faptul că la o primă testare aceștia fuseseră declarați negativ, la testul pentru COVID 19.

Primarul din Răcari a făcut anunțul pe pagina personală de facebook,în dimineață zilei de duminică, 26 aprilie. Sunt șapte cazuri noi de coronavirus în localitate, cinci dintre aceștia fiind angajați ai centrului de Asistență Medico Socială din localitate. Conform celor declarate de Marius Caravețeanu acești au fost declarați inițial negativ la testul pentru coronavirus, la cel de-al doilea test fiind declarați pozitiv.

„Info Covid-19 – 26.05.2020
Total cazuri diagnosticate pozitiv: 64

Din care:
– Beneficiari ai CRPV Răcari – 33 (asimptomatici)
– Personal CRPV Răcari 26 (23 asimptomatici)
– Persoane din afară CRPV 5 (asimptomatici).
Toate persoanele diagnosticate pozitiv sunt internate la Spitalul de Boli Infecţioase din Târgovişte şi Spitalul Pucioasa.
Astazi, s-a schimbat tura in cadrul CRPV Răcari. Sunt 15 beneficiari, 9 colegi diagnosticaţi negativ.

Vineri 24 Aprilie au fost retestati toti beneficiarii din centru si personalul aflat la datorie, in tura! Rezultat NEGATIV!
In urma retestarii colegilor aflati in izolare la domiciliu, rezultatul initial fiind negativ(!!!), au rezultat 7 persoane pozitive!(!!!) Cinci colegi si doi beneficiari!
APEL CATRE AUTORITATILE NATIONALE: MODIFICATI LEGISLATIA ASTFEL INCAT SA POATĂ FI TESTATI TOTI CONTACTII PERSOANELOR POZITIVE!
DOMNULE MISTRU, DĂ UN ORDIN, DĂ CEVA!

“Pentru cei ce ne-au făcut
Dă un ordin, dă ceva
Să-i mai poţi întârzia
Să o ia de la început.”AP.

IN PERIOADA 28-30 APRILIE SE VOR DISTRIBUI MĂȘTI PENTRU TOATA POPULATIA ORASULUI.

RĂMÂNEȚI IN CASA, PROTEJATI-VĂ, RESPECTATI DISTANTAREA SOCIALĂ!”

A scris primarul din Răcari, pe pagina sa de facebook. Sunt deja 64 de cazuri de coronavirus în localitate, la momentul actual.

Articolul precedentAVERTISMENT SRI: Nu deschideți mesaje de tipul „Detalii secrete despre COVID-19”
Articolul următorIon Sorin, inspector general IȘJ Dâmbovița, despre reluarea cursurilor: „Poate fi 1 iunie, poate mai târziu”