Atac extrem de dur al liderului PRO România, la adresa șefului PSD, Liviu Dragnea. Aflat într-un pelerinaj de campanie electorală, în județul Dâmbovița, Victor Ponta la comparat, la Târgoviște, pe Liviu Dragnea, cu „un șobolan care se ascunde prin cotloane, în întuneric” dar și cu celebrul personaj Ali-Baba.

Aflat într-un pelerinaj prelungit prin județul Dâmbovița, liderul Pro România, Victor Ponta, a vorbit astăzi, în cadrul unei conferințe de presă,la Târgoviște, înaintea unei întâlniri cu activul de partid despre partidul pe care îl conduce, despre alegerile europarlamentare, din data de 26 mai, dar și despre actualul Guvern și în special despre Liviu Dragnea. Liderul PSD a beneficiat de câteva caracterizări deloc măgulitoare, din partea actualului președinte al PRO România, Victor Ponta.

„Iubesc poporul psd-ist, nu îmi plac liderii lui din acest moment”, a fost chiar debutul luării de poziție a lui Victor Ponta.

„Eu cred că Dragnea ar trebui să fie pe primul loc (n.r. în lista PSD la alegerile europarlamentare) să-și reprezinte partidul și să răspundă la întrebări”(…) Altfel se va comporta ca un șobolan, e o comparație care știu că îi place, care stă în întuneric, prin cotloane și îi bagă pe alții în față. La Guvern, când e ceva de rău, știe Dăncilă, la Europarlamentare o bagă în față pe Rovana (n.r. Rovana Plumb- primul loc pe lista PSD, pentru europarlamentare, conform celor mai recente informații). La bătut oameni în piață, o bagă în față pe Carmen Dan și așa mai departe. Cred că asta denotă o lașitate, care românilor nu le place.”

„Dragnea a luat PSD-ul  și îl duce în zona PRM.”

„Nu mai există PSD. Este un partid Ali-Baba cu cei 4-5 hoți ai lui. Deciziile se iau la Scroviștea de doar câțiva oameni.”

„Cel mai important este să luăm 5% (la alegerile europarlamentare). Toate eforturile lui Dragnea și ale PSD-ului vor fi concentrate împotriva noastră (n.r. PRO România). Noi suntem spaima PSD-ului.”

A mai spus Victor Ponta.

Discursul lui Victor Ponta a fost postat pe pagina de facebook a acestuia (detalii aici).

Articolul precedentDosar penal, pentru un bărbat din Petrești ce deținea ilegal articole pirotehnice
Articolul următorCoșmar de 8 martie pentru o mamă-copilul său, de cinci ani, agresat sexual de unchi