PSD a obţinut în Dâmboviţa un scos istoric, reuşind să câştige atât Primăria Târgovişte, cât şi Consiliul Judeţean, cele mai importante obiective pentru organizaţie.

De asemenea, au obţinut 63 de primării din 89.

PSD Dâmboviţa a câştigat alegerile în 63 de localităţi, respectiv în 59 de comune, în municipiile Târgovişte şi Moreni şi în oraşele Pucioasa şi Fieni, potrivit PSD Dâmboviţa.  

La Târgovişte, Cristian Stan a fost reales cu peste 65%, potrivit numărătorii paralele a organizaţiei, reprezentând cel mai mare din istorie.   

„Este cel mai bun rezultat înregistrat de PSD Târgovişte. Am obţinut peste 65% din voturi pentru primar şi peste 50% pentru Consiliul Local Municipal. Asta înseamnă că vom avea din nou majoritatea în Consiliul Local, vom avea cadrul necesar pentru a continua proiectele pentru Târgovişte. Scorul pe care l-a înregistrat PNL este unul de 16-17%. Este o confirmare a faptului că minciuna, manipularea şi ipocrizia nu pot fi înghiţite de târgovişteni. Le mulţumesc târgoviştenilor. Este o noapte frumoasă pentru PSD. Îl felicit pe Corneliu Ştefan pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa. Este cel mai tânăr preşedinte de Consiliu Judeţean pe care l-a avut Dâmboviţa. Corneliu Ştefan a avut de dus o luptă cu adversari lipsiţi de scrupule”, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, primarul reales, Cristian Stan.  

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentALEGERI LOCALE 2020 – EXIT POLL AVANGARDE la Realitatea PLUS și Realitatea.net. Nicușor Dan a câștigat Capitala
Articolul următorRezultate parțiale alegeri locale 2020. Cum arată harta politică a României