CSM Târgoviște a încheiat cu o victorie de trei puncte campioantul regulat al primei ligi feminine de volei. Pe teren propriu, târgoviștencele au trecut, fără emoții, de FC Argeș, cu 3-1 la seturi.

Etapa cu numărul 22, ultima a sezonului regulat de volei femin, a adus la Târgoviște, la „Sala Soporturilor” o înfruntare disproporționată, din punct de vedere al valorii loturilor, între echipa gazdă, CSM, și FC Argeș, echipe cu obiective diferite în campionat.

Sursa fotofacebook, csmtargoviste.ro 

Gazdele, ce vor lupta în supergrupa locurilor 1-6, pentru câștigarea ediției de campionat 2019-2020, n-au avut probleme în fața celor de la FC Argeș, o echipă ce va lupta în grupa 7-12, pentru evitarea retrogradării.

Târgoviștencele au reușit o victorie de trei puncte, la capătul unei partide de patru seturi: CSM Târgoviște-FC Argeș 3-1 (25/19,25/20,20/25,25/16)

Ca de pbocei cea mai valoroasă jucătoare a celor de la CSM Târgoviște a fost H.Yusleyni, autoare a 18 puncte, în această partidă.

După acest rezultat, CSM Târgoviște va intra cu un total de 47 de puncte în grupa finală a campionatului (locurile 1-6) și are al treilea punctaj, dintre echipele calificate în această fază a competiției, după CS Volei Alba Blaj și Dinamo București. Faza finală a competiției interne (desfășurată după sistemul fiecare cu fiecare, tur-retur,între 6 echipe) va debuta în data de 7 martie.