ACS Sepsi SIC și CSM Târgoviște s-au întâlnit pe terenul echipei ardelene,în grupa finală a  aprimei divizii a campionatului feminin de baschet. Echipa din Sfântu Gheorghe, campioană en-titre, a reușit să câștige la o diferență categorică de peste 30 de puncte.

Meciul dintre Sepsi SIC și CSM Târgoviște a avut loc în grupa A (șase echipe), a fazei finale a ediției de campionat 2019-2020. Echipa ardeleană a fost o nucă mult prea tare pentru CSM Târgoviște, echipă ce în acest sezon nu are voie sa folosească decât jucătoare autohtone.

Imagine

sursa fotofacebook, ACS Sepsi SIC

Gazdele întâlnirii nu au avut nicio problemă în a se impune, în această confruntare, pe care au dominat-o de la un capăt la altul, câștigând fiecare din cele patru sferturi ale întâlnirii.

Scor final: ACS Sepsi SIC-CSM Târgoviște 88-51 (28/16, 22/13, 16/9, 22/13)

Pentru CSM Târgoviște ramâne consolarea că au reușit sa dea coșghetera partidei, Alina Chivu marcând 24 de puncte,în vreme ce de la gazde s-au remarcat Mandache și Givens, ambele cu câte 14 puncte.

CSM Târgoviște ramâne pe locul patru, în clasamentul grupei I-VI, a campionatului primei ligi feminine de baschet, cu 16 puncte. Lider, după 12 etape, este Sepsi Sic cu 23 de puncte.

Articolul precedentVictorie fără emoții pentru CSM Târgoviște, în ultima etapă a campionatului regular de volei feminin
Articolul următorA scăpat în mod miraculos, doar cu răni minore, după ce a intrat cu mașina într-un gard de beton