Chindia Târgoviște a reușit să se impună în primul amical al perioadei de pregătire, pentru partea a doua a campionatului. Echipa antrenată de Viorel Moldovan a câștigat cu 2-1 partida contra celor de la Atletic Bradu (liga a IV-a).

Conform paginii oficiale a celor de la Chindia Târgoviște(www.afcchindiatargoviste.ro):

Foto: Chindia-Atletic Bradu

Viorel Moldovan a început partida cu un prim 11 format din Aioani –  Martac, C. Dinu, Șandru, Ioniță – Mihaiu, L. Mihai Dudea, Stoica – V. Alexandru și Neguț. La începutul părții secunde, tehnicianul nostru a schimbat aproape în totalitate garnitura inițială și i-a trimis în teren pe Popescu – Simion, Vătavu, Acasandrei, Dumitrașcu –  Șerban, Dudea, Lungu, Atanase – Florea, Nisipeanu. Moldovan l-a folosit în această dispută și pe Teodor Meilă, al treilea portar al echipei.

De remarcat este că noile achiziții Șandru și Alexandru, jucători veniți de la prim divizionara Dunărea Călărași, au făcut parte din primul 11 al echipei lui Moldovan.

Totuși,golurile au fost înscrise în cea de-a doua parte a meciului,  de Andrei Șerban, din penalty și de Daniel Florea. Partida s-a disputat la Mioveni, pe un teren sintetic.

Următoarea partidă de pregătire pentru târgovișteni, va avaea loc în data de 23 ianuarie contra celor de la CS Balotești (liga a II-a), la Mogoșoaia.

Articolul precedentGăești. Explozie într-o garsonieră. O persoană a fost rănită
Articolul următorJaf ca-n filme. Patru persoane mascate au jefuit o femeie, în propria casă