Un autocar cu 18 turiști a rămas blocat, pe munte, în zăpadă, pe un drum din Bucegii dâmbovițeni. A fost nevoie de intervenția jandarmilor montani pentru ca autocarul sa poată fi scos din zapada. În cele din urma turiștii au ajuns la loc sigur.

Incidentul s-a petrecut în noaptea de 27-28 februarie, pe DJ 714,în Dâmbovița, o arteră de acces din DN 71 către zona turistică Padina-Peștera. Conform celor de la IJJ Dâmbovița:

„18 turiști botoșăneni au fost sprijiniți de jandarmii montani de la posturile Zănoaga și Peștera, după ce autocarul cu care se deplasau a derapat și a rămas blocat pe marginea DJ 714 Moroeni-Peștera, în zona Table. Turiștii au fost transportați de jandarmi la un loc de cazare, iar autovehiculul a fost deblocat cu ajutorul societății LDP Dâmbovița.”

Cei de la Jandarmeria montană Dâmbovița au postat, pe pagina proprie de facebook, și un scurt material video cu momentele în care autocarul este scos din nămeți, de un utilaj folosit la dezăpezire.

.

Articolul precedentFoto| Șoferițele, ce au trecut prin Târgoviște, au fost „amendate” astăzi
Articolul următorMuncitor rănit, după ce a căzut de pe o schelă, la Butimanu,în Dâmbovița. A fost nevoie de elicopterul SMURD