După desfășurarea etapei cu numărul 32, din a doua ligă de fotbal, Chindia Târgoviște a fost echipa ce a beneficiat cel mai mult. Târgoviștenii au devenit favoriți la promovare, din perspectiva programului competițional. Viorel Moldovan trage însă un semnal de alarmă.

Rezultatele înregistrate în etapa cu numărul 32 din liga secundă de fotbal au transformat Chindia Târgoviște într-o favorită certă la promovare.

Trupa lui Viorel Moldovan a obţinut victoria în derby-ul cu liderul clasamentului, Clinceni, scor 1-0, şi s-a apropiat la trei puncte de acesta. ”U” Cluj a pierdut cu Ripensia (2-3) , Sportul Snagov a pierdut cu Metaloglobus (0-1) şi Petrolul Ploieşti a pierdut cu Daco-Getica (1-3).

După 32 de etape (din 38) Academica Cliceni (73 puncte) şi Chindia Târgovişte(70 de puncte) sunt cele mai bine poziţionate şi sunt principalele favorite în lupta pentru promovare. ”U” Cluj are prima şansă la baraj. Petrolul Ploiști și Sportul Snagov au doar șanse teoretice.

Chindia este avantajată și de un program mai lejer în ultimele etape. Cu Sportul Snagov (d),CS Balotești (a), Pandurii Tg.Jiu(d),Metaloglobus bucurești(a), Luceafărul Oradea(a) și Energeticianul(d). Cu toate acestea Viorel Moldovan trage un semnal de alarmă și spune că echipa trebuie să fie foarte atentă și că programul aparent mai lejer al echipei sale, poate fi periculos, dacă se pierde concentrarea.

(video)

În etapa cu numărul 33, din liga a II-a de fotbal, Chindia Târgoviște, evoluează în deplasare, pe terenul echipei Sportul Snagov. Este considerat cel mai important și dificil meci al Chindiei, până la finalul campionatului. Fanii târgoviștenilor se organizează deja pentru a participa în număr cât mai mare la partida ce are loc luni 6 mai, fiind ultimul meci al etapei.

Articolul precedentTabără de astronomie organizată de Societatea Astronomică Română de Meteori
Articolul următor561 de locuri de muncă disponibile pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă