O nouă avalanșă s-a produs joi, 31 ianuarie,  în Munții Bucegi, pe DJ 714. Două utilaje ale LDP au fost surprinse de zăpadă.

În prezent drumul este blocat. „Pe parcursul acestei zile, pe DJ714, o cantitate de zăpadă a căzut de pe un versant în timp ce se acţiona cu utilaje pt înlăturarea zăpezii de pe carosabil. Nu au fost înregistrate evenimente deosebite. Nu au fost victime. În continuare, se acţionează pt deblocarea carosabilului”, a precizat IPJ Dâmboviţa.

Potrivit autorităților, avalanșa s-a produs mai sus de Lacul Bolboci. Au fost prinse doua utilaje sub zăpadă, ambele fiind deja scoase.

„În Platoul Montan Bucegi, pe DJ 714 Moroeni-Peştera, în jurul orei 15:15,  s-au produs două avalanşe de mici dimensiuni care au surprins două utilaje ce acţionau pentru deszăpezirea drumului. Jandarmii montani de la Postul Peştera au acţionat în sprijinul drumarilor pentru a scoate unul dintre utilaje de sub zăpadă. Nu au fost prinse persoane sub stratul de zăpadă şi nimeni nu a fost rănit. În prezent, au fost reluate lucrările de deszăpezire a căii de comunicaţie”, a precizat IJJ Dâmboviţa.

În prezent  se lucrează pentru a degaja zăpada de pe drum. Nu au fost persoane prinse sub stratul de zăpadă sau rănite.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REALITATEADEDAMBOVITA.NET pe FACEBOOK

Articolul precedentAccident la Cota 1000. Un bărbat a căzut de la înălțime
Articolul următorBaschet feminin: Victorie categorică. CSM Târgoviște – „U” Cluj 87-71